StoryEditor
Crna kronikaproglašen krivim

Zbog izmišljenog duga muškarca fizički zlostavljao i prijetio mu da će ga zaklati, tražio da ga masira po tijelu i ljubi mu tabane. Sve je video pozivom pokazivao supruzi

Piše B. S.
16. listopada 2021. - 17:05

Muškarac iz okolice Zadra koji je poznanika iz Bugojna zbog novčanog duga udarao po glavi, te uz to tražio da ga masira po tijelu i ljubi mu tabane, Općinski sud u Zadru proglasio je krivim zbog počinjenja kaznenih djela krađe, prijetnje, te iznude, piše zadarski.hr.

Presudom koju je potvrdio Županijski sud u Vraaždinu osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine. Izrečena mu je djelomična uvjetna osuda tako da se od kazne na koju je osuđen izvršava šest mjeseci, a drugi dio kazne u trajanju od šest mjeseci se neće izvršiti ako u roku od tri godine od prestanka izdržavanja neuvjetovanog dijela kazne ne počini novo kazneno djelo, s time da se vrijeme provedeno na izvršavanju kazne ne uračunava u vrijeme provjeravanja.

Nakon što mu je naplatio 500 kuna za kupnju hrane i duhanskih proizvoda, od poznanika iz Bugojna je tražio i da mu isplati još 7.500,00 kuna koje mu ovaj nije dugovao.

Najprije mu je rekao da će mu sjeći ruke dio po dio i da će ga zapaliti, odnosno da će patiti onoliko vremena koliko on bude u zatvoru, nakon čega ga je udario stisnutom šakom u glavu, uhvatio za uho, stavio mu oštricu noža pod vrat i rekao: „Zaklat ću te, majku ti j... balijsku“,

Nakon toga je tražio da ga masira po tijelu i da mu ljubi tabane, pri čemu je preko mobitela na video poziv zvao svoju suprugu u Rusiju i pokazivao joj kako mu ovaj ljubi noge, objašnjavajući joj kako je muškarac 'obrezani balija'.

item - id = 1135559
related id = 0 -> 1139859
related id = 1 -> 1136874
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2021 17:48