StoryEditorOCM
Crna kronikapronašli novce

Zagrebačka frizerka uhićena zbog prostitucije nakon što je sama zvala policiju: ‘Radila sam kao sobarica...‘

Piše PSD.
20. veljače 2024. - 18:57

Mlada zagrebačka frizerka je uhićena zbog prostitucije nakon što je sama pozvala policiju jer joj je netko ukrao novac, javlja Danica.hr.

Policija je brzo pronašla njezin novac, no otkrili su i da se atraktivna 22-godišnjakinja bacila prostitucijom. Te je usluge pružala u jednom unajmljenom zagrebačkom stanu. Klijente je dobivala uz pomoć raznih web stranica, između ostalog i na stranicama ljubavni-oglasnik.net i oglasnik.hr.

Na sudu je sve priznala, no rekla je da se uglavnom družila sa svojim vršnjacima i prijateljima koji su te večeri bili kod nje u stanu.

- Ja sam pozvala policiju jer sam mislila da su mi novci koje sam zaradila tijekom sezone na moru bili ukradeni, a te novce sam čuvala kako bih imala za svoje uzdržavanje i pomoć roditeljima. Radila sam u sezoni kao sobarica. No, policajac je u sobi našao moju malu torbicu u kojoj su bili ti novci, koje sam ja u tu torbicu i spremila, ali sam to na žalost zaboravila. Ti novci koji su mi oduzeti nisu zarađeni od prostitucije, već od sezonskog posla, što se može i provjeriti, ispričala je na sudu.

Proglašena je krivom i osuđena na 100 eura kazne, no od kazne je oduzeto 80 eura jer je dva dana bila u policijskom pritvoru, prenosi Danica.hr. Sutkinja je presudila i da joj se 625 eura, zbog kojih je policiju i zvala, vrate, jer nema dokaza da je taj novac zarađen seksualnim uslugama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:47