StoryEditorOCM
Crna kronikanije im to trebalo

Za vožnju unatoč zabrani, dvojicu vozača ‘oplelo‘ kaznom za koju su mogli kupiti dobro polovno vozilo

Piše HINA
29. listopada 2022. - 13:38
Brnaze,060321 Akcija sa prometnom policijom u Brnazama kod Sinja. Policija je provodila rutinsku kontrolu na vrlo prometnoj cesti na ulazu u Sinj. Na fotografiji: zaustavljanje vozila i kontrola vozaca.Josko Supic/Cropix

Dvojica će platiti po 20.000 kuna kazne jer su uhvaćeni u vožnji dok im je vozačka dozvola privremeno oduzeta ili ukinuta, izvijestili su u subotu iz karlovačke Policijske uprave.

Unatoč zabrani vožnje, 31-godišnji vozač uhvaćen je u utorak u Karlovcu u vožnji osobnog automobila, a 48-godišnjak u srijedu dok je Slunjem vozio teretno vozilo.

Riječ je o višestrukim počiniteljima prometnih prekršaja, a ovaj put Općinski sud u Karlovcu izrekao im je maksimalnu zakonom predviđenu novčanu kaznu od 20.000 kuna svakome, kao i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima "B" kategorije u trajanju od devet mjeseci.

Kako stoji u u Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, maksimalnom kaznom od 20.000 kuna može se kazniti osam najtežih prekršaja: vožnju u suprotnom smjeru na ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:20