Crna kronikabio rastrojen

Vlasnica stana u kojem je živio Filip Zavadlav: Nije me ni pogledao, samo je buljio u prazno...

Piše PSD
14. siječanj 2020. - 18:14
Filip Zavadlav
rgx time: 0.00053596496582031

Vlasnica stana u kojem je kao podstanar živio Filip Zavadlav, osumnjičeni za trostruko ubojstvo u centru Splita, rekla je kako je dan prije nego što je ubio troje ljudi bio rastrojen. 

"Ja sam rekla i policiji, on je dan prije, točno 24 sata prije, oko 15.30, 16 sati sjedio na ovoj stolici, za ovim stolom, sam samcat. Gledao je u prazno, pogledao ništa nije. Nije mi se javio. On inače kaže 'dobar dan', ali sad se nije javio, nije me ni pogledao. Nije ništa rekao. Samo je buljio u prazno, pojeo je nekakav jogurt, neko pecivo", ispričala je za Dnevnik Nove TV Marcela Sunara

Podsjećamo, Zavadlav je pod jakom policijskom pratnjom u ponedjeljak oko 22 sata stigao je u zatvorsku bolnicu u Zagrebu.

Jučer je trebao biti ispitan u Državnom odvjetništvu, no proglašen je raspravno nesposobnim.

Kombi pravosudne policije kojim je Zavadlav odvezen u Zagreb otišao je iz Splita u pratnji službenog vozila i policijskih službenika PU splitsko-dalmatinske zbog njegove sigurnosti.

Razlog jakom policijskom osiguranju bila je bojazan da osumnjičeni Zavadlav putem ne postane žrtva nekoga od prijatelja i rodbine trojice ubijenih: Jurice Torlaka, Marina Ožića Paića i Marina Bobana.

Iz istog razloga su na Bilicama već jutros poduzimali posebne mjere opreza da izbjegnu mogućnost napada na Filipa Zavadlava nakon njegovog dovođenja u istražni zatvor. Problem je što su upravo u splitskom zatvoru smješteni mnogi prijatelji ubijenih za koje postoji rizik da će pokušati doći do Zavadlava.

Dodatno ih je uznemirilo i što je ispred kluba navijača Torcida u nedjelju navečer postavljen transparent s posvetom Marinu Ožiću Paiću.

#FILIP ZAVADLAV#TROSTRUKO UBOJSTVO#SPLIT