StoryEditor
Crna kronikaNOVO (NE)NORMALNO

Više od dojave o tučnjavi policajce iz Nove Gradiške šokirao prizor u kafiću: dvije djevojke se gađale bocama. Prijavu je zaradila i konobarica...

Piše PSD.
1. srpnja 2020. - 08:05
Ranko Šuvar/Ilustracija/HANZA MEDIA

Kad su pripadnici policije stigli na poprište tučnjave o kojoj im je javljeno u jednom ugostiteljskom objektu u Novoj Gradiški, imali su što vidjeti - tamo su je, u subotu oko 17,30 sati, dočekale dvije vidno uznemirene djevojke koje su se prethodno međusobno gađale bocama. 

Pri pokušaju da im oduzme bocu, ozlijeđen je gost, javlja Glas Slavonije.

Obračun je počeo tako što su se 25-godišnjakinja, s 2,71 promil alkohola u krvi, te 23-godišnjakinja, koja je imala 1,01 promil, posvađale, kako priopćava Policijska uprava brodsko-posavska, zbog ranije narušenih međuljudskih odnosa. U jednom trenutku 25-godišnjakinja je bacila bocu u smjeru 23-godišnjakinje, no nije ju pogodila.

Potom je 23-godišnjakinja također uzela bocu s namjerom da je baci prema 25-godišnjakinji, na što je reagirao 44-godišnji gost, ali je zaradio lakšu ozljedu.

Podnesene su prekršajne prijave protiv 25-godišnjakinje i 23-godišnjakinje. Prijavu nije izbjegla ni 21-godišnja konobarica. Njezin je prekršajni krimen što je posluživala alkoholna pića osobama koje su već bile pijane.

Inače, intervencije policije zbog dojave o tučnjavama česte su, pogotovo tijekom vikenda. Obično je riječ o tučnjavama mladića, pa je obračun pijanih djevojaka, i to za poslijepodneva, iznenadio policajce, piše Glas Slavonije.

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 13:22