Crna kronikanerazjašnjene okolnosti

Vatrena noć u Zagrebu: u roku od sat i 15 minuta izgorjelo čak šest automobila, izgleda da su svi požari počeli na isti način

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/Jutarnji list
izgorjeli_automobil_veslacka4-141119

Na tri lokacije tijekom noći u Zagrebu intervenirali su vatrogasci jer je pod nerazjašnjenim okolnostima izgorjelo čak šest automobila!

Kako doznaje Jutarnji list, prvi od požara izbio je u 3,25 sati na Kajfešovom brijegu. Izgorio je kombi koji su vatrogasci vrlo brzo stavili pod kontrolu.

Potom je u Gradiščanskoj ulici oko 4,30 sati došlo do požara dva automobila.

Da bi ubrzo, svega nakon 10 minuta, stigao poziv vatrogascima i policiji i za intervenciju u Veslačkoj ulici. Iako je inicijalno bila dojava da su u plamenu dva vozila, dolaskom na mjesto intervencije vatra je već bila zahvatila i treće vozilo.

Je li u pitanju isti piroman ili više njih koji su se na neprimjeren način odlučili "zabaviti", ili je riječ o nekoj vrsti poruke vlasnicima vozila, utvrdit će policija očevidom koji tek treba započeti, no kako se neslužbeno doznaje s mjesta događaja, većina požara je bila po istom 'modus operandiju', točnije, na desnom donjem kotaču vozila je nešto postavljeno.

#POžAR#ZAGREB#ZAPALJENI AUTOMOBILI