StoryEditor
Crna kronikatri osobe ozlijeđene

Uznemirujuća snimka stravične nesreće na naplatnim kućicama: 35-godišnji vozač BMW-a razgovarao je na mobitel s djevojkom, a nakon sudara je vikao 'ku**o, ku**o!'

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL, Hina
12. srpnja 2019. - 21:02

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, 35-godišnji vozač BMW-a Ozren M. u kobno vrijeme zabijanja u vozila na naplatnim kućicama Sveta Helena razgovarao je na mobitel.

Razgovor je, navodno, vodio s djevojkom, a nakon udarca, uzrujan stravičnim prizorima, u slušalicu je vikao "kurvo, kurvo".

Također, vozio je na tempomatu, a kazaljke u autu su se zaustavile na preko 150 km/h.

Podsjetimo, u strašnoj nesreći koja se u četvrtak dogodila na naplatnim kućicama Sveta Helena, vozač BMW-a je, uslijed velike brzine, prednjim dijelom naletio je na stražnji dio automobila Škoda mađarskih registracija.

Vozač Škode je u trenutku sudara usporavao zbog zaustavljenog vozila ispred, a od siline naleta je odbačen u lijevo u smjeru istoka te je prednjim dijelom i gornjim postrojem udario na betonski zid i naplatnu postaju broj 4.

Nakon toga se okrenuo oko osi te u padu bočnim dijelom naletio na naplatnu postaju broj 5, a potom je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio Audija mađarskih registracija, kojim je upravljao 32-godišnjak. Audi se kretao izlaznim trakom broja 5 naplatne postaje u smjeru juga te je u trenutku sudara bio zaustavljen zbog podizanja rampe i uzimanja kartice za naplatu cestarine.

 

Uslijed naleta naplatna postaja je odbačena na ulazni trak te je metalnim dijelom udarila u automobil Ford poljskih registracija kojim je upravljao 49-godišnjak, a koji se kretao ulaznim trakom 4 naplatne postaje Sv. Helena u smjeru sjevera.

Sve tri ozlijeđene osobe, među kojima je i jedno dijete, bile su u automobilu Škoda.

Ženska osoba i dijete koji su u četvrtak bili sudionici prometne nesreće na autocesti A4 izvan su životne opasnosti, dok je muška osoba stabilnije, no i dalje životno ugrožena, doznaje se u petak u KBC-u Zagreb i KB-u Dubrava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2021 05:38