StoryEditorOCM
Crna kronikau dva ujutro

Užasni prizori na autocesti A3: auto u kojem je poginuo čovjek je smrskan. Vozač kamiona: ‘Nešto mi je blokiralo kotač‘

Piše Hajdi Karakaš Jakubin, Đino Kolega/JL
17. rujna 2024. - 09:31

Jedna osoba je izgubila život, a dvije su ozlijeđene u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas dva sata nakon ponoći na 155. kilometru autoceste A3 između čvorišta Nova Gradiška i Okučani.

Iza brodske policije kao i vatrogasaca JVP Nova Gradiška je neprospavana noć jer su na autocesti A3 proveli sate i sate zbog čak dva policijska očevida povodom prometnih nesreća. A obzirom na cjelokupnu situaciju taj dio trase je i dalje zatvoren.

Kako neslužbeno doznajemo, vozač kamiona iz Novog Pazara je u totalnom šoku kazao da mu je "nešto blokiralo kotač pa je zatreslo i kamion se počeo okretati". Tad se u njega, sudeći prema svemu, zabio bijeli automobil pun kutija, čiji je vozač poginuo na mjestu nesreće nakon što se, potom, u njega zabio žuti kombi u kojem su bili otac i sin, piše Jutarnji list.

image
JL
image

nesreća

JL

Iz PU brodsko posavske ranije su rekli da je njihov Operativno-komunikacijski centar u 2.20 sati zaprimio dojavu da se na navedenoj lokaciji na sjevernoj kolničkoj traci dogodila prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

"Izlaskom policijskih službenika na mjesto događaja, hitne medicinske službe i drugih žurnih službi, potvrđeno je da su u nesreći sudjelovala tri vozila, kojima su upravljali strani državljani te da je jedna osoba smrtno stradala. Dvije su pak osobe zadobile tjelesne ozljede i prevezene su na ukazivanje liječničke pomoći u Opću bolnicu u Novoj Gradiški. Promet s autoceste A3 se preusmjerava na čvoru Nova Gradiška alternativnim pravcima, odnosno kroz grad prema Županijskoj cesti ŽC 4158 - Okučani i dalje Državnom cestom D5 sve do čvorišta Okučani gdje se dalje uključenje na A3 prema zapadu", navode još iz policije ističući da je policijski očevid u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do prometne tragedije.

image
JL
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 09:33