StoryEditor
Crna kronikaoba su pala

Uhićen diler u Podstrani, drogu je skrivao u olupini BMW-a: svjedok nam je ispričao kako je izgledala policijska akcija

Piše Katarina Marić Banje
16. siječnja 2020. - 15:29
IlustracijaVlado Kos/Cropix

Dileri u Splitu i okolici i dalje padaju “ko kruške”, u jednom danu su splitski policajci uhitili dvojicu s tri vrste droge. Jedan od njih je imao skladište robe u napuštenom BMW-u na području Podstrane.

Pod nadzorom pritvorskog nadzornika je završio 25-godišnjak kod kojeg su inspektori Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske našli tri vrste narkotika.

Kako priča svjedok uhićenja na podstranskom predjelu Grljevac, mladića su zaskočili kraj ostavljenog karamboliranog vozila.

- Već je padao mrak i ja sam vidio kako se nešto događa kraj olupine BMW-a koju su pregledavali. Mislio sam da je neka svađa i da se naguravaju, ali kada sam ugledao ovog raširenih ruku naslonjenog na auto, shvatio sam da to nisu čista posla - izjavio je mještanin koji se nije dugo zadržavao u blizini bojeći se problema.

Izgleda kako je 25-godišnjak u olupini vozila imao priručno skladište droge po koju je dolazio kada bi ga potražili kupci. Zaskočili su ga inspektori te mu je nađeno: 134,5 grama amfetamina, popularnog “speeda”, 83 g marihuane i 7 tableta ecstasyja.

Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje nakon kojeg je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene prodaje i stavljanja u promet doveden pritvorskom nadzorniku.

Također je u Splitu uhićen 19-godišnjak kojem je u stanu pronađen 114,5 grama marihuane. I njemu slijedi prijava zbog dilanja.

#MARIHUANA#SLUžBA KRIMINALITETA DROGA SPLIT#SPEED#PODSTRANA

Izdvojeno