StoryEditor
Crna kronikaTRAGEDIJA U CETINSKOM KRAJU

U sudaru automobila i kombija kraj kluba Boss poginuo devetnaestogodišnjak iz Sinja: nakon zavoja na mokrom kolniku izgubio je kontrolu nad svojim Fordom

2. studenog 2019. - 12:57

U izravnom sudaru osobnog i kombi vozila koji se jutros oko 9 sati dogodio na županijskoj cesti Otok – Sinj, nedaleko od kluba Boss i sportskog aerodroma Piket, smrtno je stradao J.V. (19) iz Sinja, vozač osobnog vozila.

J.V. je upravljao automobilom "Ford focus" i kretao se iz smjera Otoka prema Sinju. Poslije blagog desnog zavoja na mokrom kolniku izgubio je kontrolu nad voziloom koje se u punoj brzini zanijelo i počelo okretati na cesti.

Tako je prešao na suprotni kolnički trak. Iz smjera Sinja naišao je kombi marke "Mercedes" te je došlo do direktnog sudara desne strane osobnog vozila u prednji dio kombija.

Od siline udara vozač je preminuo na licu mjesta, a ozlijeđenom vozaču kombija prvu pomoć pružili su djelatnici Hitne medicinske pomoći iz Sinja poslije čega je upućen u KBC Split.

Očevid obavljaju djelatnici Policijske postaje Sinj, a na mjesto događaja izišli su Damir Mišić, zamjenik općinske državne odvjetnice u Splitu i Ivo Filipović, sudski vještak. Od sudara do završetka očevida cesta Sinj – Otok bila je zatvorena za sav promet. 

U podne je za sav promet otvorena cesta Sinj-Otok, javljaju iz policije.

Opet je žrtva mladi muškarac: jutros u devet sati poginula osoba u sudaru kombija i automobila na prometnici između Sinja i Otoka, pored kluba Boss

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2021 20:10