StoryEditor
Crna kronikaizgorio i Twingo

U Splitu zapaljen automobil žene koja je brutalno pretučena ovog ljeta, na tlu nađena i teleskopska palica: 'Čula se jaka detonacija, vidio sam kako gori...'

Piše Katarina Marić Banje
27. listopada 2019. - 09:16
zapaljeni_automobili8-271019.JPG

Nastavljaju se paljevine automobila po Splitu, u noći sa subote na nedjelju planuo je Golf sedmica u Vinkovačkoj ulici.

Automobil je vlasništvo B. R. (38), koja je ovog ljeta brutalno napadnuta i pretučena na solinskom području. Radi se o drugom napadu u četiri mjeseca na 38-godišnjakinju kojoj su početkom srpnja polomljene obje noge, ruka i jagodična kost.

Automobil je planuo oko 4,15 sati u Vinkovačkoj ulici te je plamen zahvatio i  Renault Twingo parkiran kraj njega. Golfu je potpuno izgorio prednji dio te obje gume.

Razbijeno je prednje vjetrobransko staklo, ali u unutrašnjosti nema tragova plamena.

Otkrivamo pozadinu 'splitske scene': lome se kosti, propucavaju, pale i otimaju automobili ženama, a požar u Vinkovačkoj samo je zadnji u nizu brutalnih obračuna

Na tlu s desne strane vozila se nalazi teleskopska palica, potpuno izgorjela. Za sobom su je vjerojatno ostavili napadači nakon što su razbili staklo automobila.

Na travnatoj površini kraj automobila vidi se također uzdužni trag paljevine kao od prolivene zapaljive tekućine.

Mjesto događaja su osiguravali temeljni policajci, a oko 7 sati je došao i Ivica Buzov, voditelj službe Općeg kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske.

- Čula se jaka detonacija, skočio sam iz kreveta i vidio sam kako gori automobil. Vatrogasci su odmah došli - kazao nam je jedan od stanara nebodera u Vinkovačkoj.

Posjetili smo pretučenu Solinjanku koja u stravičnom stanju leži u bolnici: otkrila nam je priču punu nasilja i droge; Tvrdi da za napad nisu krivi njeni ozloglašeni bivši partneri, zna tko je...

B.R. je do početka ove godine bila u izvanbračnoj vezi s Igorom Dokićem, poznatim splitskim izgrednikom. Nakon napada na nju početkom srpnja na predjelu Mezanovac u Solinu još nitko bio uhićen kao osumnjičenik. U Splitu se nalazi kod roditelja gdje se nakon izlaska iz bolnice oporavlja od ozljeda.

#POžAR#SPLIT#AUTOMOBIL#ZAPALJENI AUTOMOBIL

Izdvojeno