Crna kronikareakcija iz DVD-a

U napadu ozlijeđen i supetarski vatrogasac: 'Naš se Tomo suprotstavio grupi koja je cipelarila sezonce i na koncu završio u KBC-u. Neka se Torcida jasno očituje o incidentu, inače...'

Piše PSD

"Mi, vatrogasci dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar najoštrije osuđujemo fizički napad na našeg člana Tomu Domančića koji se u Supetru dogodio u nedjelju ujutro nakon nogometnog turnira Torcida kup.

Poštujući vatrogasna, kršćanska i ljudska načela humanosti, zaštite i pomoći slabijima Tomo se suprostavio grupi od petnaestak momaka koji su napali, bacili na pod i počeli cipelariti trojicu sezonaca iz Slavonije i djevojku Varaždina i na koncu završio u splitskom KBC-u sa višestrukom frakturom nosne kosti", poručili su jutros supetarski vatrogasci.

Radi se, podsjetimo, o napadu na nacionalnoj osnovni koji se dogodio u Supetru nedjelju rano ujutro. Napadnuti su sezonski radnici, trojica mladića iz Slavonije, djevojka iz Varaždina i Bračanin. Grupa momaka je nasrnula na njih uz riječi 'Di je Srbin?'...

Na Braču napali i ozlijedili mlade Srbe: policija odmah privela dvojicu mladića, evo za što su sve osumnjičeni

Uz DVD-a Supetar su na svom Facebook profilu, dakle, oštro osudili taj npad, poručivši da se njihovo Društvo svojim cjelokupnim djelovanjem uvijek zalagao za toleranciju i nenasilje i u tom je smjeru od svojeg osnutka do danas odgajao generacije svojih članova te ovim putem beskompromisno osuđuje svako nasilje na bilo kojoj osnovi.

"Vidimo iz novinskih napisa da su policijsku službenici u istraživanju ovog slučaja bili brzi i učinkoviti a očekujemo i od Torcide da se o rečenom incidentu jasno i promptno očituje u suprotnom ćemo biti prisiljeni preispitati svoje daljnje sudjelovanje u organizaciji supetarskog Torcida kupa. Našem Tomi želimo brz i uspješan oporavak", zaključuju u DVD-u Supetar.

#NAPAD# SUPETAR# SEZONCI# SRBI# DVD SUPETAR