StoryEditorOCM
Crna kronikaUZROCI TRAGEDIJE

Policija istražuje kako je došlo smrti i ranjavanja mlađih muškaraca u Slavonskom Brodu, susjedi imaju objašnjenje

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
7. kolovoza 2024. - 14:04
Forenzičari i policija intenzivno istražuju uzrok smrti i ranjavanja mlađih muškaraca u Slavonskome BroduNenad Opačak/Cropix

Kad su ekipe policije i liječnika danas nešto prije podne stizali na adresu u Slavonskom Brodu za koju je zatražena intervencija, nisu znali što ih točno čeka. U međuvremenu je jedna osoba preminula dok su drugu odvezli vozilom Hitne pomoći u bolnicu u Slavonski Brod - javlja Jutarnji list.

Naime, u 11.28 sati u Operativno-komunikacijski centar PU brodsko-posavske zaprimljena je dojava o ozlijeđenim osobama u Slavonskom Brodu.

image

 Provođenje očevida

Nenad Opacak/Cropix

- Na mjesto događaja su odmah upućeni policijski službenici i djelatnici Hitne medicinske pomoći, koji su u obiteljskoj kući pružili pomoć ozlijeđenoj muškoj osobi, a koja je u međuvremenu preminula, dok su drugu ozlijeđenu mušku osobu prevezli u bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržali je na daljnjem liječenju - kažu iz PU brodsko-posavske.

U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti tragedije odnosno je li u pitanju ubojstvo ili neko drugo djelo.

image

Mrtvozornici su odvezli tijelo jednog od muškaraca

Nenad Opačak/Cropix

Je li došlo do fizičkog sukoba ili su obojica muškaraca stradala u nekakvom nesretnom događaju te kakve su konkretno ozljede zadobili, bit će poznato uskoro. Susjedi spominju sukob dvojice mlađih muškaraca i ubodne rane, ali riječ je o neslužbenim informacijama, javlja portal SBPlus, prenosi Jutarnji list.

U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti tragedije, odnosno je li u pitanju ubojstvo ili neko drugo djelo.

Oba muškarca rođena su 1993. godine.

image

Policajci na mjestu ubojstva

Nenad Opačak/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 16:00