StoryEditorOCM
Crna kronikaIZ ARENE U BOLNICU

U gužvi na bikijadi u Dicmu jedan gledatelj pao i ozlijedio rame, policija utvrđuje što se točno dogodilo

Piše K.M.B.
21. lipnja 2020. - 19:09

Jedan gledatelj bikijade u Dicmu završio je u nedjelju poslijepodne u KBC Split s ozljedom ramena. Prema prvim informacijama, radi se o udarcu koji je zadobio prilikom pada u gužvi.

Postoje dvije verzije, prema onoj dramatičnijoj su bikovi uletjeli u publiku i nastala je panika i bježanje pa je nesretni gledatelj pao. Druga verzija kaže kako su vlasnici vodili bikove iz improvizirane arene na livadi kroz publiku koja se razmicala kako bi im otvorila put.

Prilikom tog odmicanja da bi se ostavio slobodan prolaz biku i vlasniku kroz gužvu, jedan je gledatelj nezgodno pao. Od Antonele Lolić saznajemo kako su na licu mjesta u nadzoru javnog okupljanja bili i službenici PU splitsko-dalmatinske.

- Oko 15,10 sati muška osoba je pala u gužvi i ozlijedila rame. Liječnici su utvrdili da je zadobio udarac u rame, a koja je kvalifikacija ozljede saznat će se naknadno. Za sada je sigurno kako ga nije napao i ozlijedio bik ni neki drugi gledatelj. Naši službenici uzet će izjave očevidaca te će utvrditi točne okolnosti - kazala nam je.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. siječanj 2023 12:20