StoryEditorOCM
Crna kronikateško ubojstvo

Tragedija u Zaprešiću: nakon svađe ubio 30-godišnju suprugu, a potom pokušao ubiti sebe

Piše Hina
28. lipnja 2023. - 17:15

Zagrebačka policija prijavila je, nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, 29-godišnjaka kojeg sumnjiči da je pretprošle nedjelje, u stanu u Zaprešiću, ubio svoju 30-godišnju suprugu, a potom pokušao samoubojstvo.

Policija ističe kako je 29-godišnjak prijavljen zbog sumnje da je počinio teško ubojstvo 30-godišnjakinje te da je, uz kaznenu prijavu podnijetu velikogoričkom Županijskom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku.

U policiji su ranije izvijestili da je 29-godišnjak između 18. i 19. lipnja, u stanu u Ulici Matije Gupca, oštrim predmetom usmrtio 30-godišnju članicu obitelji, dok je sebe potom oštrim predmetom teško ozlijedio.

Liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh gdje je bio zadržan na liječenju, dok je tijelo 30-godišnjakinje prevezeno na zagrebački Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Mediji su ranije izvijestili da je policija pronašla mrtvu ženu i njenog ozlijeđenog supruga u stanu pretprošlog ponedjeljka oko 11 sati. Dodali su da je zločinu prethodila bračna svađa u nedjelju navečer kada su susjedi čuli povišene tonove iz njihova stana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 23:31