StoryEditor
Crna kronikaizgubio kontrolu

Tragedija u Turjacima: u prometnoj nesreći poginuo je mladi motociklist iz Vedrina, udario je u zaštitnu ogradu i na mjestu preminuo

Piše K. M. B.
30. kolovoza 2019. - 10:21
blazev_dol6-110317

Očevid zbog prometne nesreće na cesti u Turjacima u kojoj je stradao 22 godišnji mladić trajao je do iza ponoći kada je prometnica otvorena. Kako saznajemo poginuo je mladić iz Vedrina koji je upravljao motociklom Honda splitskih registarskih oznaka.

Do stravične nesreće je došlo u četvrtak oko 22 sata kada je mladić upravljajući motociklom iz smjera Trilja u zavoju na cesti u Turjacima izgubio kontrolu i izletio s ceste. Nakon toga je udario u zaštitnu ogradu i poginuo na mjestu.

Na mjesto događaja su izašli policijski službenici Policijske postaje Sinj i proveli očevid koji je trajao više sati. Točni uzroci nesreće će biti poznati nakon prikupljanja svih podataka.

- Ovo je samo jedna u nizu nesreća na sinjskom području, a nije ni čudo jer se promet slabo kontrolira. Ne možeš vidjeti policajca na cesti ni po danu, a kamoli po noći. Ja mislim da oni ni nemaju napisanih prijava za prometne prekršaje. Možda samo ono što im kamera snimi i što im ljudi dojave za prometne nesreće pa onda oni ispišu prijavu - kazala nam je mještanka ogorčena zbog gubitka mladog života.

#TURJACI#PROMETNA NESREĆA#POGINUO MOTOCIKLIST

Izdvojeno

07. srpanj 2020 07:10