StoryEditorOCM
Crna kronikanije joj bilo spasa

Tragedija u Srbiji: djevojčica (1) ugušila se u malom gumenom bazenu pred kućom, dok se kupala s bratom i sestrom

Piše Vijesti SD
16. srpnja 2024. - 16:09

Strašna tragedija koja se dogodila jučer oko 17 sati, kada se u bazenu u dvorištu ugušila jednogodišnja D.A. iz Zmajeva, zavila je u crno mještane tog sela u Općini Vrbas u Srbiji.

Kako neslužbeno saznaje Blic majka C.K. (31) se vratila sa posla oko 16 sati i zatekla sina (7) i kćer (3) da se kupaju u malom gumenom bazenu dubine 25 centimetara u dvorištu, a da se jednogodišnja D.A. kupala u kadici pored ulaznih vrata u kuću.

Odjednom je, kako je rekla, oko 17 sati sin došao u kuću i rekao da je beba ušla u bazen i da ne diše. Odmah je prevezena u Opću bolnicu u Vrbasu, ali joj nažalost nije bilo spasa.

Cijeli slučaj preuzelo je Više javno tužiteljstvo iz Sombora, koje je naložilo obdukciju tijela nesretne bebe na kojoj nije bilo vidljivih znakova ozljeda, kao i uzimanje uzoraka krvi i urina roditelja te vode iz bazena.

Iz izvora bliskih istrazi doznaje se da su roditelji C.K. (31) i D.A. (40) nakon tragedije dao je iskaz u prisustvu policije, tužitelja i radnika Centra za socijalni rad, te nadležnog Državnog tužiteljstva iz Sombora, a nakon prikupljenih svih izvješća, analize oduzetog materijala i obdukcijski nalaz, odlučit će o daljnjem postupanju u svezi događaja te utvrditi ima li elemenata kaznenog djela ili se radi o nesretnom slučaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 19:09