StoryEditorOCM
Crna kronikamalo iza ponoći

Tragedija u Komiži: muškarac pao s litice i poginuo na mjestu, prije pogibije bio je u društvu stranaca pa se vjeruje da je i on strani državljanin

Piše PSD
11. rujna 2021. - 10:57

Mlađi muškarac pao je s litice i poginuo. Dogodilo se to u noći 11. rujna u Komiži na otoku Visu, pola sata iza ponoći. Muškarac je bio u društvu stranih državljana pa se pretpostavlja da je i on stranac. Naime identifikacija još nije obavljena, a tijelo je poslano mrtvozorniku na obdukciju. 

Tek nakon nje će se znati je li muškarac u sebi imao alkohola ili opojnih sredstava. Uzrok smrti se još ne zna, ali iz policije tvrde da nema nikakvih elemenata kaznenog djela nego se radi o nesretnom slučaju. 

Kako je do nesreće došlo ne zna se, ali se zna da se nesreća dogodila na nepristupačnoj plaži Solar gdje ima litica i to nije sigurno bilo mjesto za neku večernju šetnju ili provod.

O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije splitske bolnice. Na mjestu događaja obavit će se očevid i prema informacijama kojima za sada raspolažemo ništa ne upućuje na kazneno djelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2023 10:04