StoryEditorOCM
Crna kronikakraj otoka dolin

Tragedija na moru: u nesreći na palubi broda smrtno stradao muškarac, zapovjednik plovila. Još nije poznato što se točno dogodilo

Piše M. K./Zadarski.hr
14. listopada 2022. - 15:04

Službenici Lučke ispostave Rab izvijestili su Nacionalnu središnjicu za usklađivanje traganja i spašavanje na moru (MRCC Rijeka) o spasilačkoj akciji pokrenutoj prema državljaninu Republike Hrvatske, koji je smrtno stradao jučer, 13. listopada oko 14.00 sati na teretnome brodu „Pjeskar“, hrvatske zastave, kojim je zapovijedao tijekom radova u uvali Samotorac na otoku Dolin, u Barbatskome kanalu.

O događaju je iz MRCC Rijeka odmah obavještena Postaja pomorske i aerodromske policije Rijeka, čija brodica je angažirana prevesti pripadnike Javne vatrogasne postrojbe Rab na poziciju nesreće.

Prema dostupnim informacijama stradali zapovjednik broda, nažalost preminuo je u trenutku nesreće, koja se dogodila na palubi broda.

Točne okolnosti koje su prethodile ovoj tragičnoj nesreći utvrdit će se očevidom, koji provodi Lučka ispostava Rab u suradnji sa službenicima Policijske postaje Rab.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 09:59