StoryEditorOCM
Crna kronikapolicija na terenu

Tragedija kod Obrovca: u eksploziji poginulo dijete, dvije ženske osobe prevezene u bolnicu! Stradali su češki turisti

Piše Vijesti SD
19. lipnja 2024. - 23:40

Danas oko 18 sati na području Obrovca iz sada neutvrđenog razloga došlo je do eksplozije - objavila je zadarska policija.

U navedenom događaju smrtno je stradalo dijete dok su dvije ženske osobe kolima Hitne medicinske pomoći prevezene u Opću bolnicu Zadar na pružanje daljnje liječničke pomoći.

Policijski službenici osiguravaju mjesto događa, a nakon što se ispune svi sigurnosni uvjeti pristupiti će se provođenju očevida.  O događaju je upoznato nadležno državno odvjetništvo u Zadru.

Županijska cesta ŽC-6025, Bilišane - Bogatnik, od 20.05 sati zatvorena je za sav promet, te se vozače savjetuje da koriste druge zaobilazne pravce.

Prema neslužbenim informacijama, budući da je eksplozija bila na otvorenom prostoru, postoji mogućnost da se radi o zaostalom minskom sredstvu. Neslužbeno, također, doznajemo da su u eksploziji nastradali turisti, te da se radi o češkim državljanima.

Obitelj iz Češke zaustavila se s automobilom na području Bilišana, uz samu cestu. Razlog je, navodno, bio kvar na vozilu. 

U tom trenutku došlo je do eksplozije koja je završila tragedijom. Što je eksplodiralo, za sada nitko ne želi nagađati. 

O događaju je upoznato nadležno državno odvjetništvo u Zadru. Županijska cesta ŽC-6025, Bilišane - Bogatnik, od 20.05 sati zatvorena je za sav promet te se vozače savjetuje da koriste druge zaobilazne pravce.

image

Ilustracija

Luka Gerlanc/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 23:42