StoryEditorOCM
Crna kronikaotežan promet

Teža prometna nesreća na Dubcima, među ozlijeđenima ima i djece, dio unesrećenih prevozio je i medicinski helikopter

Piše VIJESTI SD
15. kolovoza 2024. - 16:58

NOVIJE Od 19:10 sati promet na državnoj cesti D8, Dubci, područje Vruja, odvija se naizmjenično jednim kolničkim trakom uz regulaciju od strane policijskih službenika, izvijestili su iz PU spplitsko-dalmatinske.

----------------

Danas, 15. kolovoza oko 15:55 sati na državnoj cesti D8 u mjestu Dubci, područje Vruje, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila i motocikl. Prema prvim informacijama više osoba je ozlijeđeno te je u tijeku pružanje hitne medicinske pomoći i prevoženje u bolnicu na liječničku obradu. Cesta je od 16:20 sati zatvorena za promet u oba smjera. 

Promet se između Omiša i Makarske odvija obilaznim pravcem i to iz Omiša se preusmjerava preko mjesta Gata, dok se iz Makarske preusmjerava prema Šestanovcu.

Mjesto događaja osiguravaju policijski službenici te slijedi obavljanje očevida i utvrđivanje okolnosti ove prometne nesreće, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Dalmatinski portal neslužbeno doznaje kako među ozlijeđenima ima i djece. Osim kola Hitne pomoći, dio unesrećenih prevozio je i medicinski helikopter.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 08:06