StoryEditor
Crna kronikazavršen očevid

Teško ozlijeđena žena zaprimljena u splitsku bolnicu, ima ubodne ozljede vrata i oka; Njen 14-godišnji sin odveden u policijsku postaju, vatrogasci ulicu isprali od krvi

Piše Katarina Marić Banje, Ivica Marković
26. veljače 2019. - 20:38

19:38 - Policija je završila očevid na mjestu događaja u Trilju, a kako saznajemo pozvala ih je susjeda iz ulice u kojoj je ležala teško ozlijeđena 47-godišnja žena.

Uz policijsku ekipu za očevid na mjestu događaja je bio i Žarko Štrbac, dežurni zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Splitu.

Nakon očevida vatrogasci su ulicu isprali šmrkom kako bi uklonili tragove krvi.

Na adresi u toj ulici 47-godišnjakinja inače ne živi, već tamo stanuje sin s njenim bivšim mužem i novom partericom. Dječak pohađa osmi razred osnovne škole i navodno nije bio problematičan.

PRVA VIJEST

S višestrukim ozljedama glave od oštrog predmeta u ranim posljepodnevnim satima utorka na Hitni kirurški prijem KBC-a Split zaprimljena je 47-godišnjakinja iz Trilja. Istovremeno je u Policijsku postaju Sinj doveden njen maloljetni sin koji je zatečen uz nju.

Prema prvim neslužbenim informacijama, policija je zaprimila dojavu između 15,30 i 15,45 sati te je u jednoj triljskoj ulici zatečena žena s višestrukim ozljedama glave. Radi se o ozljedama vrata i oka nanesenima hladnim ubodnim oružjem, vjerojatno nožem ili sličnim oštrim predmetom.

U teškom stanju je odvezena u splitsku bolnicu gdje joj liječnici saniraju ozljede.

Kako je s ozlijeđenom ženom u ulici zatečen i malodobni sin, star navodno 14 godina, odveden je u nadležnu policijsku postaju te je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo.

#TRILJ#UBOD NOŽEM

Izdvojeno

06. srpanj 2020 16:05