StoryEditorOCM
Crna kronikaneoprezna vožnja

Teške posljedice nesvakidašnjeg sudara, pet osoba u bolnici, automobil probio zid kuće, fotografije sve otkrivaju

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/ JL
27. veljače 2024. - 12:32

Čak pet osoba ozlijeđeno je u jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 15:45 sati u Zagrebačkoj ulici u Turčinu, a koju je skrivio 31-godišnji vozač. Policijski očevid je pokazao da je dotični muškarac vozio iz smjera Varaždina prema Novom Marofu i da je potom učinio potez koji je doveo do prometnog dar-mara.

Naime, on je započeo prestrojavanje iz desne u lijevi prometni trak bez da se pritom uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu, piše Jutarnji list.

image

Jedan od automobila nakon sraza sa zidom

Željko Hajdinjak/Cropix

- Tom je prilikom lijevim bočnim dijelom svog vozila udario u prednji desni bočni dio osobnog automobila kojim je lijevom prometnom trakom u istom smjeru upravljao 23-godišnjak i čije je vozilo od siline udara odbačeno van kolnika gdje je udarilo u betonski rubnik i prometni znak. Osobni automobil 31-godišnjaka je također odbačen van kolnika gdje je zadnjim dijelom vozila udario u metalnu ogradu i ormarić elektroinstalacija nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov i udara u metalnu ogradu i zid kuće - otkrivaju iz PU varaždinske. U stravičnom sudaru ozlijeđena su oba vozača te troje putnika starih 51, 47 i 43 godine, koji su se nalazili u vozilu krivca nesreće.

image

Oštećeni automobil

Željko Hajdinjak/Cropix

- Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njihove ozljede će se okvalificirati naknadno - zaključuju iz varaždinske policije koja će, ovisno o kvalifikaciji ozljeda koje im pristignu, protiv vozača podnijeti odgovarajuću prijavu.

image

Zid kuće poslije automobilskog udara

Željko Hajdinjak/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:41