StoryEditor
Crna kronikaNove informacije

Detalji tragedije u Kaštel Starom: poginuo 24-godišnjak iz Splita, policija utvrdila kako je došlo do nesreće

Piše Marko Didić, PSD
22. prosinca 2020. - 10:37
Mjesto nesrećeAnte Čizmić/Cropix

NOVIJE

Nakon što je obavljen očevid prometne nesreće koja se dogodila u noći oko 1.25 u Kaštel Starom na adresi Kamberovo šetalište 23, znaju se identiteti poginulog i ozlijeđenih, kao i kako je došlo do prometne nesreće.

Vozilo Hyundai i 20 šibenskih registracijskih oznaka u kojemu su bila četiri mladića sletjelo je sa kolnika u more i prevrnulo se na krov, a tko je vozio automobil još se utvrđuje.

Vozač je došao velikom brzinom između stupića na šetnici te je najvjerojatnije zakačio rubnik što je dovelo do toga da izgubi kontrolu nad vozilom te da svi završe u moru na sikama.

Na mjestu događaja poginuo je 24 - godišnji P. J. iz Splita, a trojica mladića i to N. Ž. (21), J. G.(23) i M. M (23) su zadobili teške tjelesne ozljede te su prevezeni u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći. Jedno tijelo je plutalo izvan automobila, dok su druga trojica bili u automobilu. Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica županijskog državnog odvjentika u Splitu, Rene Laura uz asistenciju policije i Stanka Smodlake sudskog vještaka za cestovni promet

Očevici tvrde da su ove mladiće neposredno prije nesreće vidjeli na jednoj benzinskoj pumpi u Kaštelima kako piju vino.

PRVA INFORMACIJA

U noći oko 1.25 sati u Kaštel Starom dogodila se prometna nesreća u kojoj je osobno vozilo u kojemu su se nalazile četiri osobe sletjelo s kolnika u more.

- Na mjestu događaja jedna osoba je smrtno stradala, dok su tri osobe prevezene u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći. Prema informacijama kojima za sada raspolažemo dvije osobe su teže, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena, navode iz PU splitsko-dalmatinske.

Očevid na mjestu događaja obavilo je nadležno državno odvjetništvo uz asistenciju policije i sudskog vještaka za cestovni promet.

image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. veljača 2021 08:51