StoryEditorOCM
Crna kronikateško ozlijeđeni

Svjedok u suzama o nesreći troje tinejdžera s quadom: ‘Curica je tu ležala bez svijesti, još se vide tragovi krvi‘

Piše Vijesti SD
23. lipnja 2024. - 08:53

Troje tinejdžera quadom je sletjelo s ceste u jarak i udarilo u betonski most, a svjedoci su za Dnevnik Nove TV ispričali što se točno dogodilo.

"Curica je tu ležala bez svijesti, još se vide tragovi krvi, a motor je bio na ulazu. Odmah smo dovezli suncobran i polijevali ih vodom. Zvao sam i hitnu pomoć", kroz suze je rekao Franjo.

Sve se dogodilo u Bulincu, mjestu pored Bjelovara. Quadom, koji je registriran kao traktor, bez dozvole je upravljala 13-godišnja djevojčica, koja je vozila još dvoje djece od 13 i 14 godina. Sve troje djece zadobilo je teške tjelesne ozljede.

Druga prometna nesreća dogodila se u petak oko 21:30 sati. Maloljetno dijete na električnom romobilu nije nosilo zaštitnu kacigu. Izgubilo je nadzor i palo na kolnik, a s teškim ozljedama glave prebačeno je u KBC Zagreb. Sve se dogodilo ispred kuće gospođe Ane.

"Spremala sam se u krevet i pogledala kroz prozor. Vidjela sam dva policijska vozila, srušeni romobil i dijete", ispričala je.

A treća nesreća u Bjelovaru dogodila se u 20:30 sati. Na dijete je na pješačkom prijelazu naletio automobil kojim je upravljao 21-godišnjak. Dijete je u bolnici s teškim ozljedama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 08:53