StoryEditor

Susjeda iscipelario i pokušao napasti sjekirom zbog vožnje po livadi

Piše PSD.
30. rujna 2008. - 12:09

Ivan B. (42) iz Vinipotoka u općini Lobor srušio je u šumi na tlo svog sumještanina Velimira B. (66), izudarao ga nogama po tijelu i glavi, a potom otišao po sjekiru u namjeri da ga ozbiljnije ozlijedi ili možda čak i ubije. U zlom naumu spriječio ga je Velimirov brat.

Neslužbeno, tipično je to zagorska priča: umalo kobna svađa izbila je između susjeda jer je agresivnog Ivana razljutila vožnja Velimira preko njegove livade. Banalan sukob započeo je vikom i vrijeđanjem da bi prerastao u cipelarenje, a sve je moglo završiti i gore, zbog čega je protiv napadača i podignuta kaznena prijava za ubojstvo u pokušaju.

O napadu je policiju izvijestio osobno oštećeni Velimir koji je, budući je samo lakše ozlijeđen, nakon saniranja ozljeda u bolnici smogao snage za odlazak u policijsku postaju u Zlatar Bistricu u ponedjeljak oko 17 sati.

Kako je ispričao, napadnut je tog dana u šumi pučkog naziva Husnica, oko 15,30 sati. Protiv Ivana B. je nakon dovršene krim obrade podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Zlataru, redovnim putem.

Ljiljana Pavlina / EPEHA

item - id = 23222
related id = 0 -> 25728
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2021 14:32