StoryEditor
Crna kronikatragedija kod krila jesenice

Stravična prometna nesreća na Jadranskoj magistrali: u frontalnom sudaru autobusa i osobnog vozila smrtno stradala jedna osoba; Direktor 'Prometa': Nitko od putnika nije zatražio liječničku pomoć

Piše A. Franić
13. prosinca 2019. - 15:53
prometna_bajnice10-131219

Stravična prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba dogodila se u 14.23 sati u mjestu Bajnice (kod Krila Jesenice) na Jadranskoj magistrali. 

- Došlo je do frontalnog sudara osobnog vozila i gradskog autobusa, pri čemu je poginula jedna osoba koja se nalazila u osobnom automobilu. Cesta je zatvorena za sav promet, a u tijeku je policijski očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti nesreće - kazala nam je Željka Radošević iz PU Splitsko-dalmatinske.

Miroslav Delić, direktor splitskog 'Prometa', nam je kazao kako prema prvim informacijama koje imaju ni vozač ni putnici iz autobusa nisu zatražili liječničku pomoć.

Kako doznajemo, do nesreće je došlo dok se osobno vozilo marke Toyota RAV 4 kretalo iz smjera Splita te se sudarilo s Prometovim autobusom broj 60 koji prometuje na liniji Omiš-Split.

U 17,30 sati cesta je u oba smjera ponovo otvorena za promet.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. kolovoz 2022 15:50