StoryEditorOCM
Crna kronikazagonetna smrt

Stravičan slučaj na Braču: pronađeno mrtvo tijelo bivšeg vojnog policajca i zaštitara u poznatim klubovima. Ima teške ozljede, mrtvozornike zbunjuje jedan detalj

Piše Vladimir Urukalo
13. studenog 2021. - 17:51

Splitska policije istražuje što se dogodilo 47-godišnjaku čije je mrtvo tijelo pronađeno u subotu nešto prije 16 sati u mjestu Donji Humac na otoku Braču.

- Mogu vam potvrditi da je oko 15.40 sati u kući pronađeno tijelo 47-godišnjeg muškarca i da je mjesto događaja osigurano. Obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo, a slijedi očevid i točno utvrđivanje svih okolnosti događaja - kazali su nam službeno iz splitske policije.

No, nisu nam mogli niti potvrditi niti demantirati radi li se o eventualnom kaznenom djelu ubojstva jer su same okolnosti događaja zasad nejasne.

Naime, tijelo bivšeg vojnog policajca i zaštitara u poznatim hvarskim klubovima je u poljskoj kući koja se nalazi na usamljenom dijelu u šumi pronašao jedan član muškarčeve šire rodbine, a tek treba utvrditi kad je muškarac umro, gdje i koliko je njegovo tijelo ležalo neotkriveno u kući.

S njim je u kući pronađen i pas, a na tijelu su navodno vidljive veće ozljede na licu i tijelu. No, policiju i mrtvozornika je zbunilo to što navodno nema krvi na mjestu gdje je tijelo nađeno.

Nakon pronalaska tijela iz Splita je odmah na Brač poslana očevidna ekipa i iskusni kriminalisti koji bi trebali, nakon očevida, dati odgovor na pitanje da li se radi o ubojstvu ili je čovjeku pozlilo pa je od toga umro, a ozljede su možda nastale od neke životinje koja je ušla u kuću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. ožujak 2023 22:12