StoryEditorOCM
Crna kronikanamamio je i napao

Strava u Sinju: Iživljavao se nad bivšom djevojkom i zamalo je ubio!; Doslovno je visila iz automobila nekih četrdesetak metara...

Piše Vladimir Urukalo
24. listopada 2022. - 13:07

Sinjska policija kazneno je prijavila 38-godišnjaka sa tog područja zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Naime, muškarac se sa svojom bivšom djevojkom starom 40-ak godina dogovorio da se nađu u petak 22. listopada te su se i susreli. Dok je ona sjedila u zaustavljenom u osobnom vozilu vezana sigurnosnim pojasom muškarac ju je u jednom trenutku napao tako što je na nju bacio konop i to oko vrata i ramena te ju je zatim djelomično izvukao iz vozila.

Dok je iznenađena žena visila iz automobila, 38-godišnjak je otpustio ručnu kočnicu njenog vozila koje je krenulo nizbrdo. Kako je ona bila vezana sigurnosnim pojasom, djelomično je ispala iz vozila te ju je pokrenuto vozilo vuklo nizbrdo, nekih četrdeseak metara po cesti dok se nije zaustavilo.

Zadobila je lakše tjelesne ozljede u vidu ogrebotina po cijelom tijelu. Osumnjičeni 38-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 16:15