StoryEditor
Crna kronikaJeziva priča

Strava u Međimurju: u kući pronašli mrtvo tijelo, sumnja se da je riječ o djevojci nestaloj prije 18 godina koja je živjela u toj kući

Piše JL
16. veljače 2019. - 20:08

Čim su mještani Nove ulice u Palovcu u Međimurskoj županiji vidjeli policijska vozila ispred jedne kuće, znali su da se nešto dogodilo. No da je riječ o takvoj strahoti, teško je bilo ikome zamisliti.

Naime, kako piše portal eMeđimurje u kući je pronađen leš, što je policija i potvrdila, a neslužbene informacije govore da je tijelo bilo u zamrzivaču.

Odmah se pojavila sumnja da je riječ o Jasmini Dominić koja je živjela na toj adresi i koja je nestala još 2000. godine od kada joj se gubi svaki trag. Tijelo je, kako neslužbeno doznaje eMeđimurje, bilo 19 godina u zamrzivaču.

'PU međimurska je u 12 sati iz Zavoda za hitnu medicnu zaprimila dojavu da je u Palovcu u obiteljskoj kući pronađen leš nepoznate osobe. Na terenu je državna odvjetnica koja zajedno s policijom provodi očevid', rekao je glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek.

Jasmina Dominić, rođena 1977., u evidenciji nestalih se vodi više od 18 godina i nikada je nisu pronašli. Nije poznato tko je našao tijelo i pozvao policiju.

Detalji će biti poznati po okončanju istrage.

Kako je Jutarnji pisao, Jasmina je u dobi od 23 godine, tijekom kolovoza 2000., napustila fakultet i posao preko zagrebačkog studentskog servisa kada joj se izgubio svaki trag.

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 02:20