StoryEditorOCM
Crna kronikapravosudni obrat

Stolar upravitelju nudio mito pa prijetio da će završiti u zatvoru, a onda iza rešetaka skoro završio on

Piše vijesti sd
15. lipnja 2024. - 14:32

Županijski sud u Zagrebu donio je nepravomoćnu presudu 31-godišnjem stolaru iz Zagorja.

Nakon što su mu između 1. i 3. kolovoza 2022. godine u Šumariji Gospić odbili isporučiti drvnu masu. Stolar je od upravitelja dobio informaciju da mu drvna masa neće biti isporučena jer za to nije imao pravovaljanu dokumentaciju.

Stolar je proceduru, utvrdio je sud, pokušao zaobići tako što je putem mobitela upravitelju Šumarije najprije ponudio 200 eura, a onda je došao k njemu i na stol mu bacio 500 eura, piše N1.

image

 Osuđeni je upravitelju na stol bacio 500 eura (ilustracija)

/Shutterstock

Kako je upravitelj odbio mito, stolar je do kraja pobjesnio. Naime, kasnije je nazvao tog istog šefa šumarije i prijetio mu da će, ako mu ne izda traženu dokumentaciju, biti smijenjen.

“Dobit ćeš otkaz i završiti u zatvoru”, poručio je stolar upravitelju. Ovaj se zbog svega toga uplašio i obavijestio policiju.

Ovih dana stolar je na sudu postigao sporazum i nagodio se na blagu kaznu.

Za prijetnju je dobio osam mjeseci zatvora, kao i za davanje mita, te mu je na kraju kazna objedinjena na 11 mjeseci zatvora. No, neće je morati odslužiti u zatvoru već će raditi za opće dobro.

image

Stolar iz Zagorja prijetio je upravitelju Šumarije zatvorom, a na koncu je on dobio 11 mjeseci zatvora. Koje će  zamijeniti radom za opće dobro (ilustracija)

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 14:58