StoryEditor

Split: uhićen i treći napadač na mladog Rusa na Bačvicama

Piše PSD.
5. srpnja 2009. - 16:19

Nakon što su nedavno uhićeni splitski dileri Nenad Đ. (33) i Tonći B. (31) zvani Dečko zbog napada na ruskog turista Jevgenija P. (23), 23.lipnja na Bačvicama, u subotu je uhićen i treći sudionik, Damir P.(36) koji je Jevgeniju zadao udarac od kojeg je pretrpio tešku ozljedu.

Mladi Rus je liječničku pomoć zatražio u pratnji svog oca Sergeja P. koji je pak djelatnicima na Hitnom kirurškom prijamu tada dao lažnu informaciju da se njegov sin sapleo i pao u grm, vjerojatno ne želeći komplikaciej na godišnjem odmoru u stranoj zemlji. Otac i sin su večer u Splitu proveli ispijajući alkohol po lokalima na Bačvicama, a policija je naknadno utvrdila da je Jevgenij napadnut u sukobu s trojicom Splićana.

Motiv napada još nije rasvijetljen, a Damir P. je priveden istražnom sucu pa baš kao i prethodna dvojica, pušten na obranu sa slobode. No, policijska krim.obrada nad damirom P. tu ne staje, sumnjaju da je odgovoran za više krađa i teških krađa počinjenih u posljednje vrijeme u Splitu. Uhićen je u sitnim satima subote, nedugo nakon što je provalio u caffe bar Ravel na Mažuranićevom šetalištu 53 A, kada se spremao na bijeg s 40 ukradenih kutija cigareta.

Andrea Kuzmić/EPEHA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. listopad 2021 10:29