StoryEditor
Crna kronikaišao mu se ispričati?!

Splićanin traži motociklista koji ga je napao na križanju Dubrovačke i Kranjčevićeve ulice: ‘Imam 10 šavova oko oka i slomljenu očnu čašicu‘

Piše PSD
6. lipnja 2021. - 09:06

Splićanin Jakša na Facebooku je objavio post u kojem moli sugrađane da mu pomognu pronaći motociklista koji ga je napao u petak i zbog kojeg je, kako kaže, završio u bolnici. 

Objašnjava kako su u petak izbjegli nesreću, a kada mu se išao ispričati ,motociklist ga je udario šakom kroz prozor. 

- Evo me ležim u bolnici u Splitu na Firulama nakon što me lik na motoru jučer oko 17:30 udario šakom kroz prozor od auta nakon što sam stao da mu se ispričam nakon što smo se zamalo sudarili. Imam 10 šavova oko oka i slomljenu očnu čašicu. Upravo dolazim sebi nakon poprilično složene operacije pošto je pukla kost duboko ispod oka, navodi Jakša.

Dodaje kako se sve dogodilo na raskrižju Dubrovačka i Kranjčevićeve na sjevernom ulazu u tunel prema Firulama. 

- Nosio sam staklene naočale koje su me rasjekle pri puknuću te sam za dlaku mogao ostat i bez oka. Molim Vas da se javite ako ga prepoznajete. Lik je manjeg rasta, neobrijan, ruke skroz istetovirane. Motor je, kao što vidite, srebrna starija Yamaha TDM. Tablice se, na žalost, dobro ne vide, ali su nalik na nešto tipa ST417M. Kaciga mu je također dosta specifična. Molim da se javite ako ga prepoznate, napisao je Jakša.

item - id = 1103814
related id = 0 -> 1129239
related id = 1 -> 1129206
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2021 17:13