StoryEditor
Crna kronikavelika akcija

Snoopy i Maša ponovno nanjušili kokain: zahvaljujući policijskim psima zaplijenjeno 2,5 kilograma droge skrivene u automobilima, u pritvoru završili hrvatski i BiH državljanin

6. prosinca 2019. - 15:59

U policijskom pritvoru u petak su završili 47-godišnji hrvatski državljanin i 29-godišnji državljanin BiH u čijim su vozilima policijski psi Snoopy i Maša nanjušili gotovo 2,5 kilograma kokaina, izvijestila je policija.

Krijumčari su uhićeni dan ranije u akciji koju je hrvatska kriminalistička policija provela u suradnji redarstvenim vlastima BiH.
U policiji kažu da su psi za detekciju droga u jutarnjim satima na širem zagrebačkom području pozitivno reagirali na zaustavljena vozila kojima su upravljali 47-godišnji hrvatski državljanin i 29-godišnji državljanin BiH.

Nakon pretrage utvrđeno je da su dvojica spomenutih muškaraca prevozili ukupno 2,442 grama kokaina u dva pakiranja, a droga je bila namijenjena daljnjoj preprodaji na ilegalnom narko tržištu.

Opisanom zajedničkom međunarodnom policijskom aktivnošću spriječena je daljnja preprodaja zaplijenjenog kokaina, a ujedno je zaplijenjeno i 6.500 eura, izvijestila je policija.

Dodaju da su osumnjičeni muškarci u petak predani pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2021 23:42