StoryEditor
Crna kronikaKOD NASELJA DABAR

Sletio s automobilom u jezero Peruća, izvlačili ga sinjski vatrogasci, Hitna i HGSS-ovci

29. srpnja 2020. - 13:56
Akcija spašavanja unesrećenog vozačaJVP Sinj, DVD Sinj

U srijedu prijepodne na županijskoj cesti Bitelić – Vrlika kod naselja Dabar dogodila se prometna nesreće u kojoj je osobno vozilo sletjelo niz 60-ak metara dugu strmu padinu i zaustavilo se u jezeru Peruća.

U vozilu se nalazio samo vozač, koji je ozlijeđen. Nesreća se dogodila na najopasnijoj još neasfaltiranoj dionici ove županijske ceste.

image
Akcija spašavanja unesrećenog vozača
JVP Sinj, DVD Sinj

Nastradalog su, prema neslužbenim izvorima, sasvim slučajno uočili prolaznici u vozilu koje je kasnije naišlo. U početku su mislili da se radi o odbačenom vozilu, ali kada su vidjeli da iz vozila viri ljudska ruka odmah su alarmirali policiju i pokrenuta je akcija spašavanja u kojoj su uz policajce sudjelovali pripadnici JVP Sinj i DVD Sinj s dva vozila i 7 vatrogasaca, djelatnici Hitne medicinske pomoći iz Sinja i pripadnici HGSS-a.

Nakon što su po nepristupačnom terenu došli do automobila u vodi i izvukli nastradalog isti je prevezen na liječenje u KBC Split. Na slikama: S akcije spašavanja vozača koji je automobilom sletio u jezero Peruća kod sela Dabar

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. siječanj 2021 13:44