StoryEditorOCM
Crna kronikazavršena istraga

Skandal u splitskoj gradskoj ustanovi: djelatnica prijavila 16 godina starijeg domara za bludnje radnje; ‘Stiskao me za stražnjicu, ljubio, pratio...‘

6. studenog 2021. - 13:23

Zaposlenica jedne splitske gradske ustanove prijavila je svog kolegu s posla koji ju je, kako je izjavila, zadnjih godina seksualno uznemiravao i zlostavljao. U pitanju je domar koji je od nje stariji šesnaest godina i koji je bio jako uporan u činjenju bludnih radnji nad njom.

To je radio učestalo na način da bi je dirao za stražnjicu, grlio, ljubio, često pratio i čekao kad će biti sama, stiskao je rukama da se ne može oduprijeti, a jednom joj je skinuo i majicu.

Kada su njena kontinuirana protivljenja i opiranja ostala bez ikakvog učinka kod kolege s posla, ona je o svemu izvijestila policiju i podnijela kaznenu prijavu protiv njega.

O događaju smo upitali i službenicu za informiranje PU splitsko-dalmatinske Sanju Nazlić koja nam je odgovorila sljedeće:

"Poštovani, vezano uz vaš upit obavještavamo vas da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom provedeno zbog sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela bludne radnje na štetu jedne ženske osobe. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu."

Posebno izvješće je zapravo nadopuna kaznene prijave koju je podnijela oštećena, a prijava protiv 57-godišnjaka ide redovitim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2023 12:38