StoryEditor
Crna kronikasretan kraj

Tinejdžerica 2. siječnja otišla susjedi odnijeti kutiju od jaja, pa nestala. Policija danas objavila kako su je našli živu i zdravu. Pobjegla je dečku

Piše Anita Belak Krile
8. siječnja 2022. - 16:40

Nakon što je 2. siječnja nestala bez traga, policija je danas objavila kako je 16-godišnjakinja I.R, pronađena te da je svojevoljno otišla od kuće.

"U nedjelju 2. siječnja, policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske zaprimili su prijavu nestanka 16-godišnjakinje, koja se udaljila s adrese prebivališta. Policija je odmah započela s poduzimanjem intenzivnih mjera traganja u koje su bili uključeni policijski službenici triju policijskih uprava: Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, Policijske uprave koprivničko-križevačke i Policijske uprave virovitičko-podravske. Jučer, 7. prosinca u 16 sati na području Policijske postaje Đurđevac, policijski su službenici pronašli nestalu 16-godišnjakinju te je u nazočnosti djelatnice Centra za socijalnu skrb Bjelovar obavljen obavijesni razgovor na okolnosti njenog nestanka te je utvrđeno da se radi o samovoljnom udaljenju", objavila je policija.

Prije tri dana otac djevojke ispričao je kako je "otišla odnijeti kutiju od jaja susjedi, međutim, do susjede nije stigla".

- Od tada joj se gubi svaki trag, a mobitel joj je isključen - izjavio je tada otac Nenad Radanac.

Naknadno je svojim roditeljima poslala poruku da je otišla kod dečka u Zagreb i da se ne planira vratiti doma.

- Nismo znali za dečka i nije nam jasno zašto bi tako iznenada nestala... Samo želimo znati je li dobro, gdje je i s kim - ispričala je novinarima prekjučer uznemirena majka. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2022 17:11