StoryEditorOCM
Crna kronikaOBOJE KRIVI

Samantha vozila skejtbord i probudila Zagrepčanina: on je opalio šipkom, a sud ih oboje kaznio

Piše K. M. B.
13. siječnja 2024. - 16:39

Zagrepčaninu Mišelu K. (46), koji je šipkom nasrnuo na 22-godišnju Samanthu N. L. jer je u sitnim satima vozila skejtbord u parku kraj njegovog stana izrečena je novčana kazna. No, i djevojka je kriva za remećenje javnog reda i mira, odlučio je Prekršajni sud u Zagrebu.

Incident se zbio u travnju 2020. godine kada je 22-godišnjakinja  oko 1.30 sati vozila skejtbord ispred kuće 46-godišnjaka u jednom zagrebačkom kvartu izazvavši time buku koja ga je probudila.

Iznerviran i 46-godišnjak je izašao iz svoje kuće i počeo vikati: “Jel ti znaš koliko je sati? 2 sata je, a ja se moram probuditi u 5, idi u p… materinu, moram ići spavati!”. Krenuo je prema njoj uhvatio je za vrat i udario šipkom u predio kuka.

Djevojka nije uzmaknula već ga je skejtbordom udarila u predio rebara i nogom u trbuh uz povike: “Šta ćeš me tuć, marš u ku**c!” Zatim je odlazeći bacila prema njemu staklenu boca koja ga je promašila i razbila se o pločnik.

Prekršajni sud u Zagrebu je odlučio zbog remećenja javnog reda i mira kazniti oboje sa po 100 eura. Ocijenili su kako je djevojka vožnjom u noćnim satima bukom skejborda probudila ne samo 46-godišnjaka, već i cijelu njegovu obitelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:23