StoryEditorOCM
Crna kronikastiže prijava

S 3.13 promila u krvi sjela za volan: udarila u drugi auto pa se ‘nasadila‘ na ogradu, morala je prenoćiti u policiji

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
23. rujna 2024. - 11:24

Kad je u večernjim satima prošlog petka nakrcana alkoholnim promilima sjedala za upravljač automobila u međimurskom Svetom Iliji, 37-godišnja žena mislila je da će uspjeti doći do kuće, piše Jutarnji list. 

No, oko 21.45 sati dolaskom u Vinogradsku ulicu na putu prema Beletincu stvari su pošle po zlu. Skrivila je prometnu nesreću pa su svi promili koje je imala u sebi isplivali na površinu. Jer policija je vrlo brzo pristigla na mjesto događaja i vozačici ponudila alkotest koji je odmah pala jer joj je izmjereno 3.13 promila!

I dok njoj, srećom, s glave nije pala ni dlaka, njezino vozilo pretrpjelo je oštećenja. Ona je prenoćila na policiji koja je na mjestu događaja provela očevid i utvrdila da je do nesreće došlo kada je ušla desni zavoj pa prešla na lijevu stranu kolnika gdje je vozilom udarila u stražnju lijevu bočnu stranu automobila kojim je iz suprotnog smjera nailazio 56-godišnjak i koji je radi sudara bio u totalnom šoku.

Od siline naleta, njezino se vozilo nastavilo dalje nekontrolirano kretati pa je sletjelo van kolnika u lijevo i prednjom lijevom bočnom stranom udarilo u dvorišnu ogradu.

Iz PU međimurske kažu da nitko od sudionika nesreće nije ozlijeđen, a nesavjesnu vozačicu čekaju odgovarajuće prijave koje za sobom povlače i novčane kazne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 11:27