StoryEditorOCM
Crna kronikaubojica s marjana

Reksi služi kaznu i vijesti o njemu ne dopiru do javnosti... No, sada su ga ‘uhvatile‘ Netflixove kamere, pogledajte

Piše Vladimir Urukalo
3. travnja 2024. - 15:11
Nakon što je presuda postala pravomoćna, Mišić je poslan u kaznionicu u Lepoglavi i od tada se u javnosti praktički za njega nije čula... Sve do sadaScreenshot TikTok

"Vratit će se Reksi, nabildan i seksi", grafit je koji je prije desetak godina osvanuo na splitskim ulicama, nakon što je tada 30-godišnji Edi Mišić pravomoćno osuđen na 15 godina robije zbog zvjerskog ubojstva 31-godišnje meksičke turistkinje Selene Margarite Macedo Graciano, kojoj je na splitskome Marjanu krajem kolovoza 2012. godine nožem gotovo odrubio glavu.

Već smo pisali da Mišić, koji je postao u javnosti poznatiji kao Reksi po krvavom dresu AC-a "Milan" s natpisom na leđima, pomoću kojeg je i otkriven više od mjesec dana nakon ubojstva, tijekom cijelog postupka istrage i suđenja nikome ni jednom riječju nije govorio o događajima toga dana, već je jedino što je kazao bilo da nije kriv. Psihijatrijskim vještačenjem utvrđeno je da je bio ubrojiv, dakle "normalan", odnosno da ne boluje ni od kakve duševne bolesti, ovisnosti ili poremećaja seksualnih sklonosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. travanj 2024 08:34