StoryEditor
Crna kronika"Željko Rajić pronađen pretučen u hotelu Lav, uhićen pa pušten Marko Tomasović, policija traži Lea Paurevića" 2.

REAGIRANJE Marko Tomasović je reputaciju stekao samo u sportu

Piše PSD.
25. studenog 2010. - 15:27
Obraćam vam se kao punomoćnik moje stranke, gospodina Marka Tomasovića iz Splita, glede članka objavljenog u vašem dnevnom listu "Slobodna Dalmacija", kao i internet izdanju istog, dana 17. listopada 2010. godine pod naslovom "Željko Rajić pronađen pretučen u hotelu Lav, uhićen pa pušten Marko Tomasović, policija traži Lea Paurevića", koji već u samom naslovu, moju stranku stavlja u negativan kontekst sa zbivanjima u hotelu Lav, prvenstveno u odnosu na premlaćivanje Željka Rajića, sve iz razloga što su tekstom koji je objavljen povrijeđena prava i interesi moje stranke. Slijedom navedenog, a temeljem odredbi Zakona o medijima (Narodne novine br. 59/04) zahtijeva se da u prvoj sljedećoj elektroničkoj publikaciji vašeg dnevnog lista, kao i njegovu tiskovnom izdanju, bez promjena i dopuna na istom ili istovrijednom mjestu i na isti ili istovrijedan način na koji je objavljena informacija na koju se ispravak odnosi, objavi sljedeće:

Netočno je da je moja stranka, gospodin Marko Tomasović, hrvatski olimpijac i boksački reprezentativac, uhićen te potom sproveden na kriminalističku obradu, kao što su to sudionici incidenta u hotelu Lav, već se isti, dobrovoljno javio djelatnicima policije, s ciljem otklanjanja bilo kakve umiješanosti u iniciranju i sudjelovanju u incidentu o kojem pišete u spornom članku. Napominje se pritom kako se moja stranka ni u kojem trenutku, pa tako ni prilikom događanja u hotelu Lav, nije eksponirala nasilnim ponašanjem, niti je to ikada činila, sve iz razloga što je na sportskoj sceni, te u javnom životu poznat samo i isključivo kao uzoran građanin, uspješan sportaš, student, reprezentativac i olimpijac, te kao takav višestruki osvajač državnih i međunarodnih odličja.

Marko Tomasović, svoje ime i reputaciju stjecao je i branio samo i isključivo na sportskim borilištima. Slijedom svega navedenoga, ponovno se naglašava kako je prilikom nastalog incidenta, gospodin Marko Tomasović isključivo razdvajao sukobljene strane, a o čemu mogu posvjedočiti sudionici ovog događaja.

Marko Tomasović
po punomoćniku dr. Damiru Primorcu
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. prosinac 2021 16:39