StoryEditorOCM
Crna kronikaTRAGEDIJA U SRBIJI

Radi predoziranja na Exitu preminuo mladić, a maloljetnoj djevojci se bore za život: ‘Zatrovano joj je cijelo tijelo‘

Piše M. U.
15. srpnja 2024. - 17:33

Tinejdžer iz Novog Sada pronađen je jutros u okolini tvrđave, u teškom stanju. Nakon što je pokušana reanimacija, preminuo je, prenosi srpski N1.

Policiji u Novom Sadu je javljeno iz Kliničkog centra Vojvodine da je mladić od nepunih 18 godina nađen u teškom stanju. Još se utvrđuju okolnosti smrti, a prema informacijama kojima raspolaže N1, na tijelu mladića nema tragova nasilne smrti. Neki srpski mediji govore da je preminuo tijekom održavanja Exit Festivala. 

- S neizmjernim žaljenjem javljamo da je prema neslužbenim informacijama koje smo dobili od Hitne pomoći, osamnaestogodišnji mladić preminuo u Kliničkom centru Vojvodine nakon što je prethodno pronađen bez svijesti na Varadinskom mostu. Točan uzrok smrti bit će poznat nakon službenog izvještaja, a sumnja se da je u pitanju prekomjerna upotreba više vrsta narkotika - kazali su iz uprave Exita.

Ministar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da je maloljetna posjetiteljica Exita iz Beograda prije dva dana završila u komi zbog velike količine ecstasyja. Kazao je da joj je ecstasy "zatrovao skoro cijelo tijelo". Kako prenosi Telegraf, djevojka je u teškom stanju. 

Dačić je potvrdio da je posjetio festival u Novom Sadu.

- Uloga policije je takva da moramo osigurati, ne samo javni red i mir, već s i čamce za riječnu policiju u Novom Sadu. Novi Sad jedan od gradova gdje je to zaista neophodno. Već prve noći festivala policija je spasila nekoliko ljudi koji su skočili s mosta - rekao je. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. kolovoz 2024 09:47