StoryEditor
Crna kronikametak u trbuh

Punac ranjenog 38-godišnjaka ispričao nam je što je dovelo do pucnjave i kako je napadnut njegov zet: Bilo je pitanje dana kada će se ovo dogoditi...

Piše K. M. B.
18. svibnja 2019. - 19:47
Zgrada u kojoj se dogodila pucnjava

U Mosećku 93B u Splitu u 17,15 sati policija je iz službenih prostorija dovela nazad u zgradu muškarca koji je oko 14 sati ranio metkom iz vatrenog oružja Lea Krstulovića.

U pucnjavi u Splitu ranjen muškarac, uhićena jedna osoba

U stanu obitelji Krstulović na prvom katu, kada je naoružani napadač iz susjednog stana pucao, bilo je troje djece te supruga ranjenoga Lea Krstulovića.

O svemu tome nam je posvjedočio Teo Živković, čiji zet je žrtva susjeda čije izgrede prijavljuju godinama.

- Punac sam Lea Krstulovića koji je ranjen. Počinitelj živi vrata do vrata s mojom kćerkom i zetom. Probleme prijavljujemo četiri godine, intezivno i zadnje dvije godine. Bilo je pitanje dana kada će se ovo dogoditi. I danas kada smo prije pucanja zvali policiju, oni su nam kazali da ne razmišljamo u tom smjeru. Kako je napadač nastavio raditi nesnosnu buku i radio je nered, moj ga je zet pokušao upozoriti da prestane s bukom u stanu. Zato je moj zet otišao do njegovog stana kako bi ga upozorio da smiri buku. Napadač je otvorio vrata i pucao u njega te ga je jednim metkom pogodio u trbuh. Nakon što je propucao mog zeta napadač je otišao u svoj stan. Kada je došla policija, izašao je na prozor i rekao je da bi se predao, ali pod uvjetom da ga ne ubiju - kazao nam je Teo Živković.

 

 

Nakon predaje i uhićenja počinitelj je odveden u policiju, a nakon dva sada je doveden ponovno na mjesto događaja.

Kako saznajemo od Tea Živkovića, ranjeni Leo je izvan životne opasnosti i nije pogođen ni jedan vitalan organ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. rujan 2020 08:33