StoryEditorOCM
Crna kronikaDOZNAJEMO

Evo kako je policija pronašla crni Golf: na vozilu 29-godišnjaka iz Solina, kojeg se sumnjiči da je pregazio policajca, pronađena su oštećenja na haubi. A odale su ga - felge!

30. studenog 2022. - 14:10

Splitska policija ima osumnjičenoga za stravičan događaj u prvom satu srijede kada je u Ulici Domovinskog rata crnim Golfom 7 udaren i teško ozlijeđen 20-godišnji policijski vježbenik iz Postaje prometne policije. Radi se o 29-godišnjem I.B. iz Solina, a kako neslužbeno saznajemo automobil je pronađen te na njemu imaju oštećenja na prednjem dijelu.

image

Crni Golf

PU SD

Vozilo je bilo parkirano kraj kuće u kojoj stanuje, a mladić još nije uhićen jer se nije nalazio na solinskoj adresi.

Ovako brzom otkrivanju osobe za koju postoji sumnja kako je namjerno, ne smanjujući brzinu, naletjela svojim automobilom na policajca koji ga je zaustavljao tijekom kontrole prometa, pomoglo je objavljivanje snimki nadzornih kamera.

‘Slobodna‘ doznaje: Golf je naišao velikom brzinom, krivudao je. Policajac žurno reagira, podiže palicu, a vozač nasrće na njega. Od siline udarca ‘letio‘ je zrakom 10 metara

Policija na nogama, najveći prioritet je pronalazak luđaka koji im je pregazio kolegu. Ako ga ubrzo ne nađu, to će utjecati na tijek postupka, vodi se prava bitka s vremenom

Nakon što su fotografije dospjele u javnost u potragu se uključila i cjelokupna javnost te su na policiju, ali i u našu redakciju stigle brojne dojave o mogućem počinitelju. Vozilo ima karakteristične aluminijske felge prema kojima se izdvaja od ostalih iste marke, modela i broja.

image

Crni Golf

PU SD

Naravno, tek će daljnje kriminlističko istraživanje pokazati je li prvotna sumnja osnovana i jesu li oštećenja na Golfu nastala tijekom događaja u noći s utorka na srijedu. Isto tako, kada se pronađe 29-godišnjak, ustvrdit će se je li on vozio automobil ili ga je dao nekom drugom.

Uskoro opširnije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. ožujak 2023 10:07