StoryEditorOCM
Crna kronikau ranim satima

Teška prometna u Dugopolju, zatvorena je i lokalna cestra: u velikoj brzini uletio u drugi trak i izazvao sudar u kojem je teže ozlijeđena jedna osoba

Piše Marija Vuković
22. siječnja 2022. - 08:51

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na lokalnoj cesti Dugopolje-Kotlenice kod crkve Sv. Mihovila. 

Od policije saznajemo da je do nesreće došlo u ranim jutarnjim satima odnosno u 5,15 sati u Ul. Svetog Mihovila u Dugopolju, a u sudaru su sudjelovala dva osobna vozila. 

- Jedan od vozača je uslijed neprilagođene brzine u zavoju prešao u drugi trak što je dovelo do direktnog sudara. Jedna osoba je teže ozlijeđena, a druga je još uvijek na liječničkoj obradi, kazali su nam. 

Ponovno su apelirali na vožnju prilagođenom brzinom i to posebice u Zagori gdje se zbog niskih temperatura na cestama hvata led. 

- Sve sudionike u prometu pozivamo na oprez i poštivanje prometnih propisa,  kako svojim neodgovornim ponašanjem ne bi doveli u opasnost vlastiti, ali i život ostalih sudionika u prometu. Posebno apeliramo na sve vozače da svojim ponašanjem dodatno ne ugrožavaju najrizičnije skupine u cestovnom prometu - vozače mopeda i motocikala, pješake i vozače bicikla.  U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija i tijekom ovog vikenda, izvijestili su još ranije. 

image
Zbog prometne nesreće obustavljan je promet
Nikša Stipaničev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. ožujak 2023 23:54