StoryEditor
Crna kronikanastradao na motoru

Prometna nesreća na cesti Selca - Sumartin: poznati brački ugostitelj zadobio teške tjelesne ozljede, helikopterom prebačen u splitsku bolnicu

31. srpnja 2020. - 19:54
Ilustracija/Ante Čizmić/HANZA MEDIA

Poznati 43-godišnji brački ugostitelj doživio je tešku prometnu nesreću na cesti Selca - Sumartin, kada je na njegov motocikl naletio automobil slavonskobrodskih registarskih  oznaka kojim je upravljao 75-godišnji Mile K.

Djelatnici PP Brač su dobili dojavu o nesreći u petak pet minuta prije podne, a na lice mjesta se osim njih odmah uputila i ekipa Hitne pomoći.

Ubrzo je stigao helikopter te je stradali u vrlo kratkom roku prebačen u KBC Split na Odjel torakalne kirurgije. Doznajemo da je zadobio teške tjelesne ozljede i to sve na lijevoj strani tijela. Konstatiran mu je prijelom četvrtog i petog rebra, zrak u prsištu, prijelom ključne kosti, potres mozga i prijelom podlaktice, ali se nalazi izvan životne opasnosti.

Glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić nam je rekla da se u odnosu na ovaj događaj još uvijek provodi očevid i tek onda će se znati uzroci nesreće. Po otoku kruže priče o pijanom vozaču automobila koji je prešao na suprotnu stranu ceste i izazvao sudar, no vidjet će se jesu li te priče i točne, a vozač koji je izazvao prometnu nesreću je doveden u PP Brač u Supetru gdje je zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. listopad 2020 16:59