StoryEditor
Crna kronikateške ozljede

Procurili novi detalji stravičnog napada ispred poznatog splitskog noćnog kluba: 20-godišnju djevojku prebio bivši juniorski prvak u boksu, policija mu još uvijek ne može ući u trag

Piše Vladimir Urukalo
22. srpnja 2019. - 23:42

Djevojka koja je napadnuta ispred splitskog noćnog kluba "Central" u samom središtu grada i koja je zaradila teške ozljede glave, kako doznajemo, tamo se nalazila s rodicom. U klub je stigla u štiklama, a drugu obuću ostavila je kod konobara te ju je u ranim jutarnjim satima  uzela i pokušala obući.

U tom ju je trenutku 29-godišnji Toni Višić, bivši juniorski boksački prvak u WBC kategoriji koji u popularnom klubu radi kao zaštitar, uhvatio za stražnjicu pred posjetiteljima nakon čega ga je ona odgurnula i napustila objekt.

Međutim, osoblje je Višića nastavilo zafrkavati zbog reakcije mlade djevojke pa je izašao za njom, udario je šakom u glavu te nastavio udarati i kad je pala na pod. Primljena je u splitsku bolnicu s teškim ozljedama glave, višestrukim prijelomima vilice i teškim ozljedama oka, te je hitno operirana.

Stravičan napad usred Splita, doznajemo šokantne detalje: muškarac divljački pretukao djevojku! Mlatio ju je i nakon što je pala na pod, u bolnicu je stigla u teškom stanju

Prema riječima prijatelja obitelji pretučene djevojke, nitko od osoblja kluba nije stalo u njenu zaštitu.

Dodajmo na kraju da policija i dalje traga za Višićem koji je u bijegu.

#SPLIT#NOćNI KLUB#NAPAD NA DJEVOJKU#TONI VIšIć

Izdvojeno