StoryEditor
Crna kronikaSKLADIŠTE NARKOTIKA

Priveden mladi diler iz Splita do sada poznat po izazivanju nereda na utakmicama: u stanu na Splitu 3 skrivao pakete s 27 kilograma marihuane

9. studenog 2021. - 12:57

Kod pritvorskog nadzornika završio je 29-godišnjak iz Splita kojem je u stanu na predjelu Splita 3 nađeno 27,5 kilograma marihuane. Uhitili su ga inspektori Službe kriminaliteta droga koji su mu u ponedjeljak “upali” u stan i našli 35 paketa sa ukupno 27 kilograma i 586 grama marihuane. 

Droga je bila u paketima različite mase, uredno oblijepljenima samoljepljivom trakom, a osim pretrage stana, pregledano mu je i osobno vozilo. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Uz kaznenu prijavu je predan pritvorskom nadzorniku odakle ide privođenje na Općinsko državno odvjetništvo u Splitu gdje će iznijeti obranu. Nabavna cijena kilograma marihuane je 2.000 eura, u protuvrijednosti iznosi 15.000 kuna, a u prodaji je gram od 50 do 100 kuna.

Kako saznajemo do sada nije prijavljen zbog dilanja, imao je tek prekršajni postupak zbog posjedovanja narkotika. Na prekršajnom sudu ga više poznaju kao navijača s nogometnih utakmica po prijavama zbog izazivanja nereda na športskim natjecanjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2022 04:03