StoryEditor
Crna kronikazadržan u pritvoru

Prikupio kazni za 120 dana zatvora i više od 80 tisuća kuna kazne: kad su ga zaustavili policajci, vozio je neregistriran i neosiguran automobil bez upaljenih svjetala

Piše hina
3. siječnja 2022. - 11:12

Zavor u trajanju do 120 dana i novčana kazna od 82.300 kuna prijeti 42-godišnjem vozaču kojega je policija u subotu u Varaždinu ponovno uhvatila u brojnom kršenju prometnih propisa.

Varaždinska policija u ponedjeljak je priopćila da je tog višestrukog recidivista zaustavila u Međimurskoj ulici i provjerom utvrdila da vozi prije stjecanja prava na upravljanje vozilom.

Zbog toga mu je izrečena pravomoćna mjera zabrane upravljanja vozilima B-kategorije i mjera zabrane polaganja vozačkog ispita na rok od dvije godine, zbog prethodno akumuliranih negativnih prekršajnih bodova.

Utvrđeno je i da je vozio neregistriran i neosiguran automobil te da za vrijeme vožnje noću nije imao upaljena svjetla.

Uhićen je i doveden u policijsku postaju te uz optužni prijedlog priveden prekršajnoj sutkinji Općinskog suda u Varaždinu, koja mu je odredila zadržavanje u trajanju do sedam dana.

Za počinjene prekršaje prijeti mu izricanje ukupne novčane kazne u iznosu do 82.300 kuna i kazne zatvora u trajanju do 120 dana, kažu u varaždinskoj policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2022 10:55