StoryEditorOCM
Crna kronikaUŽAS NA HVARU

IMAMO SNIMKE Brutalno pretučeni vlasnik hvarskog restorana Gariful i njegov zaposlenik, kuhar Mijo. Radile su šipke!

Piše MARKO DIDIĆ, KATARINA MARIĆ BANJE
28. srpnja 2024. - 13:02

Krvavi incident dogodio se jučer u Hvaru, a u posjedu smo video snimki na kojima se vidi što se događalo. Imamo i fotografiju na kojoj se vidi ozlijeđeni Dinko Petričević zvani Mijo, kuhar iz poznatog restorana "Gariful" dok mu pružaju medicinsku pomoć zbog ozljeda glave. Cijeli prednji dio majice prekriven mu je krvlju, a vidljiva mu je razbijena arkada, zatim čelo i sljepoočnica.

Ovdje pročitajte detalje o tome tko je napao vlasnika Garifula: 

Pretučeni vlasnik ‘Garifula‘ progovara za ‘Slobodnu‘: ‘Na Hitnoj sam, skoro su nas ubili‘; Evo koga je optužio za napad

Ozlijeđen je i Ivan Gospodnetić, vlasnik restorana. Prema prvi informacijama, vlasnik restorana je udaren dva puta šipkom po glavi.

Kuhar je udaren više puta čašom po glavi. Navodno su mu na Hitnoj sašili 16 šavova.

image

Poznati kuhar Dinko Petričević zvani Mijo dobio je više udaraca čašom po glavi

Privatni album

VIDEO 1:

Hvarani prepričavaju kako se radi o sukobu među ugostiteljima u kojem su sudjelovali zaštitari vlasnik drugog objekta. osim što su napali vlasnika "Garifula", izgleda kako su porazbijali i inventar po restoranu.

- Cijeli Hvar vam je danas pun policije, ovo je luda kuća. Čuo sam da je kuharu Miji kojeg su udarili čašom i danas došlo loše od posljedica ozljeda te se onesvijestio. Priča se da su došli u "Gariful" kazat da se smanji glazba, a onda je nastala svađa i krš i lom. Nije nam nikome svejedno da živimo kraj nasilnika. Pa to je stariji čovjek kojeg su tako krvnički napali - kaže nam uznemireni Hvaranin.

VIDEO 2:

Iz policije su službeno izvjestili:

- Noćas oko 1:45 sati sati u Gradu Hvaru, na terasi restorana došlo je do fizičkog sukoba između više osoba. U sukobu su tri osobe ozlijeđene i utvrđene su im lakše tjelesne ozljede.

Jedna osoba je uhićena i privedena u službene prostorije policije radi provođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju. O događaju je obaviješteno državno odvjetništvo te slijedi utvrđivanje svih okolnosti događaja - naveli su.

image

Dinko Petričević zvani Mijo, pretučeni kuhar; Restoran Gariful

Privatni album; Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. srpanj 2024 16:19